aanmelden


Ook nu het glasvezelnetwerk wordt aangelegd kun je je nog steeds aanmelden. En het heeft voordelen, vooral voor de mensen die wel eens wat op internet zetten, digitale foto's opsturen om er een fotoboek van te maken, een film op youtube zetten of gewoon een wat grotere mail versturen (denk aan foto's e.d.). 


En niet alleen voor dat selecte groepje, maar voor iedereen. Het snelste ADSL abonnement is TRAGER (!) als het goedkoopste glasvezelabonnement.

Twijfel je of vind je het lastig vinden om je aan te melden neem dan eens contact op met ons, wij verzorgen je gehele aanmelding, uiteraard voorzien van de nodige uitleg!

Wij stappen over op glasvezel. Maar waarom?

Enorme capaciteit.

De hoeveelheid data die we elkaar sturen en die we ontvangen groeit explosief. Met wel 60% per jaar! Daarom wordt het hoog tijd voor een glasvezelnetwerk. Voor de enorme capaciteit van glasvezel, waarmee we weer heel lang vooruit kunnen.

Ongekend snel internet!

Wist u dat u uw huidige ADSL- of kabelaansluiting deelt met de rest van de straat? Gaan meerdere mensen tegelijk online, dan kan uw internetverbinding opeens een stuk trager worden. Met glasvezel werkt dat anders. Dat hebt u helemaal voor uzelf zodat u op volle snelheid surft, mailt en bestanden deelt.

Betrouwbaar glasvezel.

Een netwerk van glasvezel is buitengewoon snel, stabiel en betrouwbaar. Zo kijkt u ongestoord tv en kunt u met een gerust hart zelfs de grootste bestanden up- en downloaden.

Een nieuwe vrijheid.

Voortaan bent u vrij om zelf te bepalen bij wie u tv, internet en telefonie wilt afnemen. Want glasvezel is een ‘open’ netwerk waarop meerdere aanbieders actief zijn. Zo kiest u zelf de serviceprovider bij wie u zich het beste thuis voelt. Nieuwsgierig uit welke providers u kunt kiezen, klik hier verder.